Olemme räätälöineet juuri Teidän hääpäiväänne varten sopivan hintaisen hääpaketin. Paketti sisältää hääkuvauksen, hääauton ja Dj:n laitteineen.

Hääkuvauksen suorittaa Jari Anttonen (JOA Photography), joka tallentaa ikimuistoiset vihkikuvat, vihkitilaisuuden ja juhlatilaisuuden aina iltahämärään asti.

Hääautona toimii museorekisteröity Cadillac Fleetwood -54 (Härski.fi).

Illan juhlatunnelmasta vastaa pitkän linjan ammattilainen Dj TorX (OhjelmaSarén).

Kokonaishinta: 1400€

Hääauto käytössä ajalla 01.05 - 31.8.

Hinta sisältää:

-Dj 6 tunniksi + äänentoisto, valot ja savukone (Tanssipaketti). Mahdollista sopia myös valinnaisella dj-paketilla. Tanssipakettiin ja muihin vaihtoehtoihin pääset tutustumaan tarkemmin. Soittoaika lasketaan siitä kun dj aloittaa soittamisen. Laitteiden asentaminen ei vaikuta siis soittoaikaan.

-Hääkuvaaja 6 tunniksi. Hääkuvaukseen kuuluu vihkitilaisuuden ja hääjuhlan tallentaminen, sekä hääpotretit miljöössä.

-Valkoinen Cadillac Fleetwood -54 kuljettajineen, hääparin arvokkaaseen kyyditykseen.

Huom! Dj ja valokuvaaja toimivat ilman kilometrikorvausta 100 kilometrin säteellä Lahdesta. Hääauton hintaan sisältyy ajoa 50 kilometriä, lähtöpaikkana Lahti.

Yli menevistä matkoista veloitetaan kilometrimaksu. (Ks. alta)


Hinnat:

-Three-In-One: 1400€

-Dj lisätunnit: 50€/alkava tunti.

-Valokuvauksen lisätunnit: 80€/alkava tunti.

-Lisäkilometrit Dj: 0,45€/km.

-Lisäkilometrit Kuvaaja: 0,45€/km.

-Lisäkilometrit Hääauto: 1.00€/km.


Lisätietoja:

-Tuotantotiimimme toimipaikka on Lahti.

-Maksu suoritetaan ennakkolaskutuksella siten, että maksun tulee näkyä yrityksen tilillä viimeistään 14-vrk. ennen sovittua tapahtumaa. Kiireellisissä tapauksissa voidaan maksu suorittaa käteiskuitilla paikalle saapuessa.

-Peruutus tulee toimittaa kirjallisena/sähköpostilla viimeistään 14-vuorokautta ennen sovittua tapahtumaa. Muussa tapauksessa peritään 50% varatun paketin hinnasta.

-Asiakkaan halutessa dj:n jatkavan soittoa pidempään, tai valokuvaajan kuvaavan vielä myöhempään, niin lisätunneista tulee suorittaa maksu paikanpäällä ja kuitti maksusta toimitetaan jälkikäteen. Lisätunnit voi varata toki myös etukäteen.